Menü Kapat

Youtube’dan Nasıl Ders Çalışılır? Youtube Üzerinden Ders Çalışma Taktikleri

Youtube üzerinden nasıl ders çalışılır

Son zamanlarda Youtube’da konu anlatımları olsun soru çözümleri olsun pek çok kanal ortaya çıktı. Youtube evde çalışanlar için bir hazineye dönüştü. Peki Youtube’dan nasıl çalışabiliriz? Youtube’dan nasıl ders çalışılır ? Youtube üzerinden ders çalışma taktikleri.

Öncelikle birçok kanal olduğu için denemeniz gerekiyor arkadaşlar. Diyelim ki matematikte sayı problemlerini çalışmak istediniz; önce X kanalından izlersiniz baktınız tam anlayamadınız bu sefer de Y kanalını denersiniz. Hangi kanaldan daha iyi anladıysanız oradan devam edersiniz. Video yüklenme tarihlerinin güncel olmasına dikkat edin arkadaşlar. Çünkü her sene müfredat değişiyor, bilgiler güncelleniyor o yüzden gerekmedikçe eski videoları izlemeyin.

Youtube’da ders çalışma ile ilgili birkaç uyarıda bulunacağım arkadaşlar. Mezun senemde Youtube’da ders çalışırken yorumlarda 1.75x veya 2x le izledim gibi yorumlar görürdüm, bu yorumları görüp de gaza gelmeyin lütfen çünkü hızlandırdığınız taktirde bazı kısımları ister istemez kaçırabilirsiniz , onun için gerekmedikçe hızlandırmamanızı tavsiye ederim. Youtube sadece ders içeriklerinden oluşmadığı için kimyasal tepkimelerde denge konusunu izlerken önerilenler kısmında 10 TL ile BİM’den alışveriş isimli video görebilirsiniz. Dikkatinizin dağılmamasına dikkat edin o yüzden.  Herkese başarılar!!

Hasan D.

Hasan’ın profiline gitmek için hemen bu bağlantıya tıklayın! Youtube’dan nasıl ders çalışılır? Youtube üzerinden ders çalışma taktikleri Matematik soruları nasıl çözülür, Alan seçimi yapmak, TYT AYT Çalışma Yoğunluğu, Çalışma Motivasyonu Nasıl Sağlanır ? YKS Nedir, YKS için dershane, YKS’ye Çalışmaya Ne Zaman Başlamalı, Nasıl Daha fazla ders çalışırım gibi soruların cevaplarını ve daha fazlasını görmek için hemen Youtube kanalımıza abone olabilirsiniz!

Loading

Blog yazılarımıza abone olun!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir